Handla på Wolt och få 100 kr rabatt!

Sodexo och Wolt har gått ihop för att skapa ett attraktivt erbjudande till dig som har ett Sodexokort. Med Wolt får du god restaurangmat levererad hem till dig på bara 35 minuter. Allt du behöver göra är att lägga till Sodexokortet som primär betalmetod på Wolt. Så att du kan fortsätta dra nytta av subventionerade luncher även när du arbetar hemifrån.

Lägg till Sodexokortet som betalmetod på Wolt och få 100 kr att köpa hem mat för

Du som innehavare av Sodexokortet får 100 kr att handla mat för om du lägger till kortet som primär betalmetod hos Wolt. Använd koden här nedan och du får 100 kr i krediter aktiverade på ditt konto när du handlar med ditt Sodexokort. Din kod*: SODEXO4ZYE9 *Koden är giltig fram till den 4e januari 2021 vid köp med Sodexokortet. Krediterna är giltiga i 30 dagar från det att koden aktiveras och gäller för leveransbeställningar.

Så gör du för att använda Sodexokortet med Wolt

  1. Registrera dig och skapa ett konto hos Wolt Ladda ned Wolts app via App Store eller Google Play och skapa ett konto. Du kan även registrera dig och göra beställningar på Wolts webb.
  2. Lägg till Sodexokortet som betalningsmetod Under din Wolt-profil hittar du "Betalningsmetoder". Där väljer du "Lägg till ett nytt kort". När du lagt in kortet lägger du sedan till ditt Sodexokort som din primära betalmetod genom att klicka på det under “Kredit- och bankkort” och därefter “Välj som standard”. Nu är Sodexokortet din primära betalningsmetod.
  3. Beställ din måltid via appen eller på webben Nu kan du betala med Sodexokortet när du använder Wolts app eller i din webbläsare på din dator. Smaklig måltid! 
 

 

Wolt erbjuder matleverans i tolv städer i Sverige

Hos Wolt hittar du ett stort utbud av restauranger där du kan få maten levererad direkt hem till dig på cirka 30 minuter. Välj mellan stora kedjor som Max, Mcdonald’s och Sushi Yama eller njut av något från din lokala favoritrestaurang. Wolt finns idag i Borås, Eskilstuna, Gävle, Karlstad, Linköping, Norrköping, Stockholm innerstad, Hägersten, Lidingö, Solna, Sundbyberg samt Sundsvall, Västerås, Umeå, Uppsala och Örebro.

FAQ - Wolt och Sodexokortet

Kan jag använda min lunchförmån för att betala både mat och leveranskostnad? - Ja, det fungerar på precis samma sätt som om du skulle handla direkt från restaurangen. Kan jag använda Sodexokortet i både Wolts app och på deras webb? - Ja, när du har lagt till ett kort under din profil så finns det tillgängligt för dig i både appen och på webben så länge du är inloggad på ditt konto. Hur lägger jag till mitt Sodexokort till Wolt? - Se instruktionerna ovan. Du hittar mer detaljerade instruktioner på Wolts webbplats Jag har problem med att lägga till mitt Sodexokort på Wolt. Var kan jag få hjälp? - Kontakta Wolts kundtjänst via support@wolt.com eller Wolts chattjänst som finns tillgänglig både i Wolt-appen och när du är inloggad på www.wolt.se