Apple Pay

Nu kan du som har en iPhone eller Apple Watch börja nyttja mobila betalningar för att betala din lunch. Med Apple Pay så får du ett säkert och snabbt sätt att betala med de enheter som du redan bär med dig. Så sluta att leta i jackan eller väskan efter ditt lunchkort, sträck fram telefonen.

Precis som med det fysiska kortet fungerar lunchkortet via Apple Pay på alla ställen som säljer mat. Titta bara efter ikonerna för blipp eller Apple Pay vid betalterminalen.

Det är enkelt att lägga till ditt lunchkort i Apple Pay!

  1. Öppna appen Wallet.
  2. Tryck på + uppe till höger.
  3. Skanna kortuppgifterna med iPhone-kameran.
  4. Använd den kod du får skickad till dig via mail eller SMS för att bekräfta kopplingen.

Eller koppla kortet via vår app Sodexokortet

  1. Gå in i appen Sodexokortet.
  2. Tryck på “Add to Wallet”.
  3. Identifiera dig med mobilt Bank-ID för att bekräfta kopplingen.

Så! Då var det klart och du kan nu upptäcka alla fördelar med mobila betalningar!

Hur betalar jag med Apple Pay?

Kolla först att betalterminalen har blipp eller Apple Pay. Väck sedan telefonen och håll den mot terminalen. Du behöver inte ens öppna appen!

Du kan antingen betala med Face ID (dubbelklicka på sidoknappen, titta på skärmen och håll din iPhone intill läsaren) eller med Touch ID (håll din iPhone intill läsaren med  fingret på Touch ID).

Ett säkert sätt att betala!

När du köper något, använder Apple Pay ett enhetsspecifikt nummer och en unik transaktionskod. Ditt kortnummer lagras aldrig på din enhet eller på Apples servrar, och Apple lämnar aldrig ut det till den du handlar av. Apple Pay sparar ingen transaktionsinformation som kan spåras tillbaka till dig, så att alla betalningar hålls skyddade.